John Groente en meer

De specialist op het gebied van groente en fruit in Bodegraven.

Kwaliteit is waar wij voor staan. Wij willen alleen producten aan onze klanten verkopen waar wij zelf achter kunnen staan. We streven naar de best mogelijke kwaliteit met producten tegen eerlijke prijzen. Mooie en gezonde producten, daar worden wij blij van.

 

Wij staan 6 dagen in de week voor u klaar om u te adviseren op het gebied van voeding en uw wensen op het gebied van groente en fruit waar te maken.

Wij zijn een sociaal team en genieten van het contact met onze klanten. In de winkel is er naast hard werken altijd tijd voor een grap en een lach, maar ook voor een traan. Persoonlijk contact met de klant en sociale betrokkenheid is bij ons erg belangrijk.

 

Onze klant vindt hier altijd een luisterend oor. Niet voor niets zijn we in 2015 verkozen tot gezelligste winkel van Bodegraven/Reeuwijk.

Winkel John Groente en meer-14

John van Dijk, eigenaar van John Groente & Meer

Persoonlijk contact met de klant en een stukje sociale betrokkenheid is bij ons erg belangrijk

John van dijk eigenaar van John groente en meer

Hallo, ik ben John van Dijk, eigenaar van John groente en meer en ben sinds mijn 21ste zelfstandig ondernemer. Ik heb mijn passie voor groente en fruit van mijn vader geërfd. Hij heeft ook winkels in groente en fruit gehad.

Ik heb voor de keuze gestaan om bij hem te gaan werken en later zijn bedrijf over te nemen, maar het was mijn ambitie om zelf een onderneming te starten.

In 1985 ben ik in Barendrecht begonnen als ondernemer. Toen ik in 1993 de kans kreeg om een winkel in Nieuwerkerk a/d IJssel over te nemen heb ik dat gedaan. Na 9 jaar heb ik deze winkel verkocht. De volgende 9 jaar heb ik op standplaatsen gestaan met een kraam, waaronder ook in Bodegraven.

In 2011 stond het pand aan de Vromade leeg en aangezien ik het Bodegraafse publiek erg prettig vind, was dit de perfecte plek om opnieuw een winkel te openen. In maart 2011 was de winkel aan de Vromade 7 te Bodegraven een feit.

Mijn motto is: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

John Groente aarbeien-25
John groente en meer diverse Groente-21
Kaas john groente en meer.23
John groente en meer diverse Groente-22